Chcem u Vás absolvovať kurz cez ÚRAD PRÁCE ako na to?

Pre absolvovanie kurzu cez ÚRAD PRÁCE je podmienkou byť evidovaný na úrade práce sociálnych vecí a rodiny, avšak sú projekty aj pre zamestnaných, ktorý projekt presne by bol pre Vás vhodný Vám poradí Váš Úrad Práce . Každému úradu prideľujú určitý balík financií na určité obdobie z ktorých sa financujú kurzy cez ÚRAD PRÁCE pre žiadateľov, ktorí spĺňajú určité podmienky. Presné podmienky komu kurz schvália a komu nie Vám bude vedieť povedať príslušný Úrad práce. V každom prípade podať si žiadosť Vás nič nestojí.

Teraz si povieme ako na to.

Ak chcete absolvovať kurz cez ÚRAD PRÁCE je potrebné najskôr ísť na príslušný Úrad práce sociálnych vecí a rodiny kam patríte a vypýtať si tlačivá. Niekedy majú úrady práce tlačivá aj na svojom webovom sídle k stiahnutiu, ale odporúčame si preveriť u pracovníčky z oddelenia pre vzdelávanie či sú tieto tlačivá aktuálne predtým ako si ich stiahnete a vytlačíte a vyplnené odovzdáte.

S potrebnými tlačivami nás kontaktujte vyplníme ich spoločne, odovzdáte si ich na príslušnom Úrade práce a už len čakáte či Vám kurz schvália.

Niektoré tlačivá máme pripravené aj v elektronickej podobe stačí nás kontaktovať.

 

0915 350 347
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
info@nailfashion.sk

 

 

Pripájame link na kontaktaktnú tabuľku úradu práce v Trnave pre oddelenie poradenstva a vzdelávania https://www.upsvr.gov.sk/tt/kontakty/oddelenie-poradenstva-a-vzdelavania.html?page_id=983240

Ak patríte pod iný úrad ako Trnava ľahko si na internete vyhľadáte príslušný úrad a kontaktujete tam oddelenie poradenstva a vzdelávania.

Dôležitá informácia: vyplnené tlačivá treba odovzdať najneskôr 30 pracovných dní pred otvorením kurzu inak Vám ho úrad práce nebude mať čas schváliť preto si svoj kurz plánujte v dostatočnom časovom predstihu aby ste mali čas všetko potrebné vybaviť. Odporúčame odovzdať tlačivá aj 1 mesiac pred plánovaným otvorením kurzu aby ste neprepásli svoju príležitosť na financovanie.

Ak sa k nám s tlačivami chystáte osobne Pred Vašou návštevou si prosím dohodnite termín návštevy na tel. č. 0915 350 347 aby sme sa Vám mohli plnohodnotne venovať